Αναποδες στροφες

Ιουν. 22, 2018

 

Εδώ παπάς εκεί παπάς που είν ο παπάς.

Έτσι κινήθηκε η κα Αγγελική Γυπάκη  στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ.

Παρίστανε ότι τάχα στηρίζει τη Μαρία Αντωνιάδου και μάλιστα-για τα μάτια του κόσμου-κατήγγειλε τον Καρόύτζο ότι…κομπορημονεί….

Τόσο βαριά κατηγορία.!!!

  Όμως η κυρά Μάρω, συνώνυμη της πονηρής αλώπεκος, δεν φάνηκε να το καταπίνει.

Είναι γνωστό ότι η  Γυπάκη, άλλοτε προεδρική σύζυγος του Πάνου Σόμπολου, έχει σχηματίσει και ομαδούλα (τρομάρα της) με τους Χάρη Τζανή και Πέτρο Τρουπιώτη, που είναι αναπληρωματικά μέλη των Πειθαρχικών.

Και βγάζει μαζί τους κοινές ανακοινώσεις για να θυμίζει την ύπαρξή της.

  Όμως στις πρόσφατες εκλογές, ο ένας από τους δύο κολλητούς, ο Πέτρος Τρουπιώτης,  αφού πηρε την ευλογία της, έβαλε πλώρη και για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, στηρίζοντας τον Καρούτζο.

Βέβαι η ομαδούλα της Γυπάκη  λειτουργεί «δημοκρατικά» δηλαδή εκτελεί τις παραγγελίες της. Έτσι αποφασίστηκε η στήριξη του Καρούτζου, καθώς οι πληροφορίες του έδιναν πόντους, και ήθελε η ίδια να επωφεληθεί.

Εκλέγοντας και τον άνθρωπό της Πέτρο Τρουπιώτη, που όμως  τελικά κακόπεσε.

 Επειδή βέβαια με την κάλπη δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, η πονηρή Αγγελική το έπαιξε δίπορτο.

Το ένα πόδι στη βάρκα του Καρούτζου και το άλλο για ξεκάρφωμα στη βάρκα της Παπαδιάς.

Άλλωστε πίστευε πως εκείνη ζαλισμένη από τα πολλά λιβανιστήρια δεν θα καταλάβαινε το δούλεμα.

  Τελικά όμως η Αντωνιάδου ψιλιάστηκε το παιχνιδάκι.

Έτσι στο πανηγυρικό μήνυμα που ευχαριστούσε εαυτούς και αλλήλους, όπως είχαμε γράψει, ευχαρίστησε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ  μόνο τον Διόγο και την Αγάτσα για τη βοήθειά τους και «έφτυσε» την κα Αγγελική, που έμεινε κάγκελο.

Έπεται η συνέχεια…

Πολλά θα δούν τα μάτια μας….

Αναποδος

 

Ιουν. 19, 2018

 

Βλέποντας κανείς τις διάφορες κοκορομαχίες στη Βουλή-και όχι μόνο- αντιλαμβάνεται μια εξοντωτική (πολιτική) διάθεση μεταξύ Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας, η οποία μεταφέρεται και στους οπαδούς των δύο κομμάτων.

Ο σκοπός για το πάπλωμα, δηλαδή η κυβερνητική εξουσία.

Όμως αν περάσει κανείς από την ΕΣΗΕΑ και τώρα από τον ΕΔΟΕΑΠ

βλέπει τις δύο τάχα αλληλομισούμενες παρατάξεις των δύο μεγάλων κομμάτων να περνάνε το μήνα του μέλιτος, συνεργαζόμενες απόλυτα για την κατάληψη των διοικήσεων.

 Πέρα από την ΕΣΗΕΑ, όπου η΄δεξιόστροφη Παπαδιά (Μαρία Αντωνιάδου) πήρε την προεδρία με τη στήριξη του πρώτη φορά αριστερά ΣΥΡΙΖΑ, τώρα υπάρχει και εντυπωσιακή συνέχεια στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η Αντωνιάδου πήρε την πρωτιά με την απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνη πάλι κατηύθυνε τους δεξιούς ψηφοφόρους προς τους υποψήφιους της φιλοκυβερνητικής παράταξης.

Έτσι από την πλευρά της εκτός από τον εαυτό της δεν έβγαλε κανέναν άλλο δεξιό υποψήφιο, δίνοντας πέντε έδρες στο ΣΥΡΙΖΑ και μία στον Δημήτρη Κουμπιά, που μετέχει στην παράταξή της αλλά δεν είναι δεξιάς απόκλισης.

    Στόχος τώρα της ετερόκλητης αυτής συμμαχίας είναι ο έλεγχος των πάντων και το μοίρασμα της εξουσίας.

    Δεν λείπουν βέβαια και οι εσωτερικές δυσαρέσκειες , κυρίως για τον ρόλο Νεστορίδη στη Θεσσαλονίκη, που, όπως συνήθως, έκανε το δικό του παιχνίδι.

Αφού εξασφάλισε τη στήριξη των άλλων υποψηφίων της συμμαχίας Ανρωνιάδου – Σύριζα, ο ίδιος τους πούλησε , φροντίζοντας με μονοσταυρίες να βολέψει μόνο τον εαυτό του, χωρίς να ανταποδίδει τη στήριξη των υπολοίπων.

Μια ζωή αναξιόπιστος ο Νεστορίδης !!!

   Από την άλλη πλευρά ο Καρούτζος που είχε θρονιαστεί για καλά στην προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ, κάνοντας του κεφαλιού του, δεν μπορεί να χωνέψει την αποκαθήλωσή του. Και μαζί με την ομάδα που τον ακολουθεί ζητάει να πάρει εκδίκηση.

 Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελούμενα.

Πάντως φαίνεται να άρχισαν τα όργανα.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα….

Αναποδος

 

Ιουν. 19, 2018

 

Ούτε την είδε ούτε την άκουσε. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι η νέα αυτοκράτειρα του ΕΔΟΕΑΠ Μαρία Αντωνιάδου,που κρατά στα χέρια της και την ΕΣΗΕΑ (ελέω ΣΥΡΙΖΑ) φροντίζει να απαλλαγεί από τα βαρίδια, που χρησιμοποίησε στην προεκλογική περίοδο.

Ο λόγος για την εν πολλαίς αμαρτίαις άλλοτε πρόεδρο του επικουρικού οργανισμού, την γνωστή κα Ελένη Σπανοπούλου.

 Έτσι η κα Μαρία, εξέδωσε μεγάλο φιρμάνι απονέμοντας εύσημα και παράσημα σε διάφορους, μη αποφεύγοντας και τις χοντροκομένες κουταμάρες όπως η αναφορά της στον Μπερεδήμα «που δεν κιότεψε» όπως αναφέρει, προφανώς για να του απαλύνει τον πόνο μιας και τον άφησε μετεξεταστέο στις εκλογές.

 Ονόματα επί ονομάτων, από τις αδελφές της μέχρι τις «μεγάλες κυρίες της δημοσιογραφίας Έλενα Ακρίτα, Δήμητρα Γκουντόύνα και Εμμανουέλα Μαθιουδάκη» !!!!!

Η κολακία και το γλύψιμο προς όλες τις κατευθύνσεις, μέχρι αυτογελοιοποίησης.

 Απέφυγε όμως η κυρά Παπαδιά , σαν το διάβολο το λιβάνι, να κάνει αναφορά στην κα Ελενίτσα, που μετείχε στο μαγειρείο για την άλωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Στο γραφείο της στην ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου και Σπανοπούλου έκαναν τα σχέδια για το ξωπέταγμα του Καρούτζου.

Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

 Βέβαια η κυρία Μαρία έδωσε και συχωροχάρτι στην Ελενίτσα για τα έργα και τις ημέρες της που χαντάκωσαν το Ταμείο , τα οποία με πάθος κατήγγελε στο παρελθόν.

 Στη συνέχεια η Σπανοπούλου έκανε σημαία την Αντωνιάδου και την ετερόκλητη ομάδα της υποδεικνύοντας  σε όλους να δώσουν την ψήφο τους.

Προκαλώντας την αγανάκτηση πολλών για το θράσος της να υποβαθμίζει την κρίση τους, Γνωστή και η έντονη αντιπαράθεση με την κα Ακρίτα στο f/b.

  Και τώρα η κα Ελένη έμεινε στην απέξω. Περαστικά της….

Αναποδος

 

Ιουν. 16, 2018
 
 

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εφορευτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της 13, 14 και 15ης Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντίστοιχων αναπληρωματικών μελών του ΕΔΟΕΑΠ:

Συνολικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη:

Ψήφισαν: 4721

Έγκυρα: 4526

Άκυρα: 120 – Λευκά: 75

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

 1. Αντωνιάδου Μαρία με 1421 σταυρούς
 2. Μιχαλίτσης Νικόλαος με 1090 σταυρούς
 3. Καπάκος Σταύρος με 1079 σταυρούς
 4. Νεστορίδης Παναγιώτης με 1070 σταυρούς
 5. Καρούτζος Νικόλαος με 1066 σταυρούς
 6. Κουμπιάς Δημήτριος με 974 σταυρούς
 7. Γκανάς Μάρκος με 956 σταυρούς
 8. Σταθάτου Αγγελική (Άντζυ) με 791 σταυρούς
 9. Τάτσης Ευάγγελος με 764 σταυρούς
 10. Ντελέζος Κωνσταντίνος με 720 σταυρούς

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

 1. Θεοδωρακάκος Κυριάκος με 648 σταυρούς
 2. Δαυλός Κωνσταντίνος με 635 σταυρούς
 3. Καταϊφτσής Σίμος με 575 σταυρούς
 4. Αξελός Χριστόδουλος (Χρήστος) με 564 σταυρούς
 5. Στέφος Νικόλαος με 521 σταυρούς
 6. Αγγέλης Ιωάννης με 511 σταυρούς
 7. Βασιλάκου Μαρία (Μαριάννα) με 506 σταυρούς
 8. Δημαράς Νικόλαος με 481 σταυρούς
 9. Χριστόπουλος Γεώργιος με 473 σταυρούς
 10. Τρουπιώτης Πέτρος με 451 σταυρούς

Δεν υπήρξε ισοψηφία μεταξύ υποψηφίων για την κατάληψη της τελευταίας θέσης και έτσι δεν χρειάστηκε και δεν έγινε κλήρωση.

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

 1. Καλαντζής Δημήτριος με 893 σταυρούς
 2. Μέρμηγκας Γεώργιος με 868 σταυρούς
 3. Αξελός Γεώργιος με 819 σταυρούς
 4. Κατσούλη Πελαγία με 723 σταυρούς
 5. Μπάστα Νικολέττα (Τέτα) με 687 σταυρούς

Δεν υπήρξε ισοψηφία μεταξύ υποψηφίων για την κατάληψη της τελευταίας θέσης και έτσι δεν χρειάστηκε και δεν έγινε κλήρωση.

Με βάση όλους τους σταυρούς προτίμησης αυτούς που προαναφέρθηκαν, εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κατ’ απόλυτη σειρά του αριθμού σταυρών που έλαβαν, οι:

 1. Μοσχούλας Άγγελος με 674 σταυρούς
 2. Ξηρογιάννης Παναγιώτης με 604 σταυρούς
 3. Σκούτερης Παναγιώτης με 565 σταυρούς
 4. Προβόπουλος Ηλίας με 554 σταυρούς
 5. Γρηγοριάδης Γεώργιος με 475 σταυρούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Με την παράκληση να αναρτηθεί δημοσιευθεί και μεταδοθεί.

 

Θα ακολουθήσει Ανακοίνωση με τα αναλυτικά αποτελέσματα για το σύνολο των υποψηφίων.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Ιουν. 12, 2018

                     

Αν και δεν είναι υποψήφια η άλλοτε πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ προσπαθεί να αναδειχθεί σε μεγαλοπαράγοντα στα κρυφομαγειρέματα για τις εκλογές στο Ταμείο.

 Και υποβαθμίζοντας τη νοημοσύνη μας μας υποδεικνύει ξεδιάντροπα να ψηφίσουμε την Μαρία Αντωνιάδου.

Όπως είχαμε ξαναγράψει η κα Ελένη είχε πρόσφατα συνάντηση στο γραφείο της Παπαδιάς με άλλα καλόπαιδα της ομάδας για το πως θα αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός Καρούτζος.

Τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε.

 Έτσι  Αντωνιάδου και Σπανοπούλου, που άλλοτε ήσαν στα μαχαίρια και αλληλοκαταγγέλονταν, τώρα συμπλέουν τάχατες «για το καλό του κλάδου», ακολουθώντας τις γενικότερες «ανακατατάξεις».

Και πάντα μέσα στο γνωστή ετερόκλητη συμμαχία ΝΔ-Σύριζα, που κυβερνάει την ΕΣΗΕΑ.

Αν δεν εμοιάζαμε δεν εσυμπεθεριάζαμε.

  Βέβαια η Αντωνιάδου κάνει την πλάκα της στη πλάτη του κόσμου που ανησυχεί για το αύριο. Και χωρίς ντροπή το δηλώνει πως θα παραιτηθεί μετά την εκλογή της δίνοντας τη θέση σε άλλον της συμμαχίας της.

Στην ξεδιάντροπη αυτή στάση της βρήκε στήριξη και στη Σπανοπούλου.

   Όμως η κα Ελένη δεν χάνει την ευκαιρία κάθε τόσο να αυτολιβανίζεται «για τα 14 χρόνια προσφοράς» της στον ΕΔΟΕΑΠ), προκαλώντας τον κόσμο.

    Έχουμε ακόμη ζωντανή τη μνήμη μας.

Είχε κάνει το Ταμείο προσωπικό της φέουδο και χωρίς κανένα έλεγχο διόρίζε φίλους και κολλητούς και μάλιστα με τεράστιους μισθούς.

Σοκ είχε πάθει το Συμβούλιο επί Σόμπολου, όταν μεταξύ άλλων, είδε να έχει προσλάβει η κα Ελένη άτομο με μισθό 5.000 ευρώ και περισσότερα, το οποίο για να φύγει ζήταγε 180.000 ευρώ αποζημίωση με βάση τη σύμβαση της Σπανοπούλου.

Και το ξεφορτώθηκαν κόβοντας κάτι ψιλά.

Μέχρι και την παραδουλεύτρα της είχε προσλάβει. Κατέθεσε τα αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου κουρεύτηκαν άγρια και έμειναν ελάχιστα.

Επίσης ομόλογα ξεπουλήθηκαν ντιπ παρά και άλλα πολλά

    Οι οφειλές από το αγγελιόσημο κάλπαζαν, με το ΔΟΛ όπου δούλευε η κα Ελένη να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

    Τώρα η κα Σπανοπούλου, έκανε και συγκέντρωση!!!, μας λέει να ψηφίσουμε  

την Αντωνιάδου.

     Ξέχασε την Άτζυ Σταθάτου που μας σύστηνε στις προηγούμενες εκλογές και μετά την καθύβριζε στη Γενική Συνέλευση.

Καθώς η Σταθάτου μαζί με τον Καρούτζο την πήγανε στον εισαγγελέα με καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες της.

     Κλείνουμε και λέμε:

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ

Αναποδος