Ιουν. 20, 2015

Σιωπη για μεγαλοδημοσιογραφο του ΔΟΛ που ειναι στη λιστα Λαγκαρντ

 

 
Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προβαίνει το μπλογκ «Βαθύ Κόκκινο» σχετικά με έρευνα που διέταξε  υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Διαφάνειας, Παναγιώτης Νικολούδης με αφορμή τον εντοπισμό μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ ο οποίος έχει βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από δυο εκατομμύρια ευρώ που δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη τους.
Το μπλογκ καταγγέλλει παρασκηνιακή παρέμβαση του άλλου υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου και για θέματα ΜΜΕ, Νίκου Παππά, ώστε να μπει φρένο στην εξέλιξη αυτής της δικαστικής έρευνας. Διαβάστε τι γράφει ο "μπλοκάκιας" στο «Βαθύ Κόκκινο»:
Περιμένοντας μια διάψευση από τον υπουργό Νίκο Παππά 
Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αλλά οι πηγές μας από έγκυρους κυβερνητικούς κύκλους περιορίζουν ασφυκτικά τα περιθώρια αμφισβήτησης. 
Αναφερόμαστε στην είδηση ότι ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τη διαφάνεια,..
Παναγιώτης Νικολούδης διέταξε δικαστική έρευνα με αφορμή ότι στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ εντοπίστηκε μεγαλοδημοσιογράφος του ΔΟΛ να έχει βγάλει στο εξωτερικό πάνω από δυο εκατομμύρια ευρώ,  «μαύρο χρήμα» που δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη του. 
Και όμως ο συνάδελφος του υπουργός Νίκος Παππάς –και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού-  .. μετατρεπόμενος σε Πάπα έδωσε … «άφεση αμαρτιών» στον μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ κάνοντας  παρασκηνιακή παρέμβαση ώστε να μπει φρένο στην εξέλιξη αυτής της δικαστικής έρευνας.
Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα: Πώς δέχτηκε ο «άτεγκτος», «στιβαρός» και «αδέσμευτος» κοινωνικός λειτουργός όπως θέλει να παρουσιάζεται Π. Νικολούδης, να δεχθεί τέτοια κατάφωρη παρέμβαση στις αρμοδιότητες του από συνάδελφο του;

Υ. Γ. Δυστυχώς για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στο περιστατικό, αλλά έχουμε την βεβαιότητα ότι σύντομα θα απασχολήσει τα ΜΜΕ
Υ.Γ 2  Θα χαρούμε πολύ αν ο υπουργός Ν. Παππάς διαψεύσει την ανάρτησή μας δίνοντας μας τα περιθώρια να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα.
πηγη##zoournalistas
Υ.Γ α Την πληροφορια αυτη την ειχε απο μερες και ο anapodos αλλα δεν την ειχαμε διασταυρωσει και γιαυτο δεν την ανεβασαμε.
Περιμενουμε και εμεις διαψευση του Υπουργου. 
για να μην βρεθουμε στην δυσαρεστη θεση να αποκαλυψουμε και αλλα στοιχεια γιαυτη την υποθεση.
Αναποδος

ΑΝΑΠΟΔΑ