Απρ. 27, 2017

ΕΡΤ : Δεν αποχωρησε η Γ.Διευθυντρια , απλα την πεταξαν εξω

ΔΕΝ "ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ

 
Μπορεί η ανακοίνωση  της  ΕΡΤ  να είναι ,όπως  συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ... comme il faut, ωστόσο η αλήθεια  είναι  πως  την πέταξαν έξω  πριν  ασχοληθεί ο εισαγγελέας  με  τα  πεπραγμένα  της, που φυσικά  ήταν  σε γνώση της διοίκησης, γεγονός  που  ασφαλώς θα εξέθετε και τους "προστάτες" της .

Οι καταγγελίες  και τα ντοκουμέντα που κατέθετε εδώ και  καιρό  η ΠΟΣΠΕΡΤ  μάλλον  κατέληγαν στο καλάθι των αχρήστων  του κ. Ταγματάρχη. του κ. Λουριδά, του κ. Σιούλα (ο οποίος  και την αντικαθιστά προσωρινά) και των άλλων  της  παραδιοίκησης.

Τι κι αν  τους  εδειχναν  πλαστογραφημένα  έγγραφα  έγκρισης μετάδοσης  εξωτερικών παραγωγών που είχαν χαρακτηριστεί ως ακατάλληλες  στον  ποιοτικό τεχνικό έλεγχο, τι κι αν είχε καταγγελθεί  η κ.  Σασλόγλου ως  αυταρχική, αναιδής  και  εχθρική   σε ότι αφορά  τον δημόσιο χαρακτήρα  της  ΕΡΤ, παρακάμπτοντας κανόνες και διαδικασίες.  

Ο "κόμπος έφτασε  στο χτένι"  όταν  η ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσε  πως  θα  έστελνε  στον εισαγγελέα  τις καταγγελίες  της  μαζί με την αποκάλυψη  πως  σε  μη  εγκεκριμένη απο τον ποιοτικό  τεχνικό έλεγχο εκπομπή, που  την είχε  πληρώσει  με κάμποσα χιλιάρικα  η ΕΡΤ , περιείχετο  διαφήμιση διάρκειας  7 λεπτών.Δηλαδή η ΕΡΤ  πλήρωνε  αυτήν την  αμφίβολης ποιότητας  εκπομπή  αντί  να πληρώνεται για την διαφήμιση που περιείχε.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ έχει ως εξής: 


" Το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ ανακοινώνει ότι η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος μετά από 15 μήνες ευδόκιμης θητείας.
Η Διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς την κυρία Σασλόγλου για την προσφορά της στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος της εταιρίας, καθώς με τον επαγγελματισμό και τον ζήλο της έθεσε τις βάσεις για την επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού περιεχομένου της ΕΡΤ στην εγχώρια ραδιοτηλεοπτική αγορά.
Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες, της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.
Τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος θα ασκεί προσωρινώς ο Διευθυντής Προγράμματος Τηλεόρασης Γιώργος Σιούλας, μέχρι την πλήρωση της θέσης με τη διαδικασία της ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος."

ΥΓ: Όπως μαθαίνουμε  έρχονται  κι αλλες "καρατομήσεις"  γενικών  διευθυντών που  με τις  ευλογίες  ή την ανοχή  της  διοίκησης  είχαν φτιάξει  τα δικά  τους "καπετανάτα"  εντός  του ραδιομεγάρου.
πηγη## Τυποφρενεια
 
ΑΝΑΠΟΔΑ