Δεκ. 4, 2014

Τρικλοποδια Τριμη

Έγινε και αυτό  στην ΕΣΗΕΑ .
Δράστης ο  κ. Τρίμης  .
Θύμα του ο εκπρόσωπος της εφημερίδας Ελευθεροτυπία  κ. Ορέστης  Σχινάς .
Οπως  κατάγγειλε  στο Μεικτό  που δεν είχε μεν απαρτία  αλλά  έγινε για να συζητηθούν κάποια θέματα  ο κ. Σχινάς  έστειλε πρίν από λίγες μέρες  στο Δ.Σ.  της  ΕΣΗΕΑ  κείμενο όπως  είχε υποχρέωση  για να ενημερωθούν   τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου  για το τί συμβαίνει στην εφημερίδα .
Ανάμεσα στα άλλα  ο κ. Σχινάς αναφέρει ότι  έχει διακοπή η παροχή ρεύματος  στις εγκαταστάσεις της Ελευθεροτυπίας  .
Σαν καλός νοικοκύρης ο κ. Δημήτρης Τρίμης  άρπαξε το έγγραφο του  κ. Σχοινά  και  το ανάρτησε  στον ιστότοπο  της εφημερίδας των Συντακτών .
Από εκεί το βρήκε  και   το  άρπαξε ο εκδότης της Τρίτης Οψης  κ. Χάρης  Οικονομόπουλος  και ο οποίος αμέσως  απέστειλε  σημείωμα στον  δημοσιογράφο  κ.  Ορέστη Σχινά  για να του πεί  ευθέως ότι  η ενέργειά του αυτή  δημιουργεί προβλήματα στην εφημερίδα .
Μάλιστα όταν ο κ. Σχινάς  διαμαρτυρήθηκε τηλεφωνικά στον κ. Δημήτρη Τρίμη  ο τελευταίος  με θράσος του είπε  ότι  το κείμενο του -  δηλαδή του  Σχινά  -   αποτελεί δημόσιο έγγραφο   και μπορεί να  το κάνει ότι θέλει .
Εκπληκτικός ο κ. Τρίμης  τον οποίο ξαφνικά έπιασε  η πρεμούρα για να συμπαρασταθεί δήθεν  στους συντάκτες της Ελευθεροτυπίας   ενώ  με την ενέργειά του αυτή κάρφωνε  τον  συνδικαλιστικό εκπρόσωπο της Ελευθεροτυπίας  στον κ. Οικονομόπουλο .
Και  βέβαια ο τελευταίος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε  και με επιστολή του στον κ. Οράστη Σχινά  εμμέσως πλήν  σαφώς  τον απειλούσε .
Ομως η όλη ιστορία δεν σταματά εδώ .
Ο  κ. Σχινάς  πήγε πρός την εφημερίδα των Συντακτών  για να βρεί προσωπικά τον κ. Τρίμη και να του ζητήσει  να  κατεβάσει από την ηλεκτρονική εφημερίδα το κείμενό του .
Πού να φανταστεί ο κ. Σχινάς ότι  θα ζούσε άλλη  μια ακόμα  χαρά  εκεί .
 Μόλις ανέβηκε και μπήκε μέσα στο κτίριο  έπεσε φάτσα κάρτα  στην  κ. Αντα  Ψαρά  η οποία φαίνεται  οτι ανατρίχιασε  σύγκορμη  στη θέα του κ. Σχινά .
Διαφορετικά δεν εξηγείται ότι  κουνώντας του το δαχτυλό της  του είπε να φύγει και να εξαφανιστεί  από την εφημερίδα .
Τόση πολύ ευγένεια από την κ. Ψαρά που εμφανίζεται με καθημερινά της ρεπορτάζ  υπέρ  αδυνάτων πονεμένων και κυνηγημένων απανταχού της  χώρας  δεν το περίμενα .
Οπως  φαίνεται  η κ. Άντα   Ψαρά εφαρμόζει  τον κοινωνικό  αυτοματισμό  στον συνάδελφό της  και με το παραπάνω .
Συγχαρητήρια  κυρία μου .
 
Πιρανχας