Δεκ. 11, 2014

Θα μας νοικοκυρεψει

Μήπως ξεχάσατε τον κ. Μαζανίτη τον  εργασιακό εκπρόσωπο της τηλεόρασης του Αντεννα ;
Μου είπαν ότι πρόσφατα  ενώ συζητούσε  με κάποιους συναδέλφους  σε γραφείο  της ΕΣΗΕΑ  είπε το εξής  ...   φοβερό και  τρομερό . Οσοι  συνάδελφοι  είναι  άνεργοι   από τρία χρόνια και  πέρα το Σωματείο μας η ΕΣΗΕΑ  πρέπει  να τους πετά έξω .
Ακούσατε συνάδελφοι και κυρίως εσείς οι άνεργοι . Το καταλάβατε καλά  ;  Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά . Πρόσφατα για όσους δεν το θυμούνται  ο κ. Μαζανίτης επικεφαλής  τριών ακόμα συναδέλφων  κατάγγειλαν στο Πειθαρχικό   συνάδελφο   που  διαμαρτυρήθηκε  γιατί  τα συστημικά ΜΜΕ  δεν  μιλούσαν για το δράμα  του Νίκου Ρωμανού .
Ο κ. Χρήστος Μαζανίτης από τα πλέον  δυναμικά στελέχη της κυρίας Αντωνιάδου  μέλος του  Μεικτού Συμβουλίου  της ΕΣΗΕΑ   εκλεγμένος εκπ΄ροσωπος των εργαζόμενων  δημοσιογράφων στον ΑΝΤΕΝΝΑ  έχει τεκμηριωμένη άποψη  για τους άνεργους συναδέλφους μας .
Και η άποψή του δεν είναι άλλη  από το να πεταχθούν στο δρόμο  οι άνεργοι συνάδελφοι  που  εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια δεν έχουν δουλειά .
Ρε  τί καλός νοικοκύρης  που είναι ο κ. Μαζανίτης  . Να το χαίρεσε τον λεβέντη σου κ. Αντωνιάδου .
Στο δρόμο στην  πείνα  στη λάσπη και  τη  φτώχεια οι άνεργοι συνάδελφοι .
Νοιώθει νοικοκύρης στο κτίριο της οδού  Ακαδημίας ο κ. Μαζανίτης . Και σαν καλός νοικοκύρης πήγε την Ελένη Αδριανού στο Πειθαρχικό .
Ας  κάνουμε όμως μια βόλτα στα παλιά  με τον κύριο Μαζανίτη .
Μήπως θυμάσαι  κύριε Χρήστο  τη μεγάλη συνέλευση που έγινε το  2012  στην ΕΣΗΕΑ  αμέσως μετά από μια μεγάλη κινητοποίηση  ;Τότε  είχες πεί και αρπάχτηκες με το Ράμμο και το Φιλιππάκη ότι  <  Δέν πρέπει το ΠΑΜΕ  να του επιτρέπεται να συμμετέχει στις κινητοποίήσεις  με τα πανώ και τα πλακάτ .>
Σαν άποψη μου θυμίζει   έντονη ρατσιστική διάθεση  αλλά και  σαφείς ακροδεξιές θέσεις . Να  προσθέσω και κάτι άλλο  κ. Χρήστο μας . Μήπως θα είχες  το θάρρος να  έλεγες το ονοματάκι του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής  - διαγραμμένος σήμερα -  και φίλος σου  έτσι για να μαθαίνουν   οι συνάδελφοί σου   για τις παρέες σου.
Τελος συνιστουμε στους δημοσιογραφους του ΑΝΤ1 να τον ξαναψηφισουν .... τους εκπροσωπει επαξια.
 
Πιρανχας