Δεκ. 13, 2014

Η απαντηση του Γιωργου Φιλιππακη στον Αρη Σκιαδοπουλο

Καλέ  μου φίλε,Άρη  Σκιαδόπουλε , παρ' το  αλλιώς.
Να βρούμε  αυτά που μας ενώνουν  και όχι αυτά  που μας διαιρούν.
Αγαπημένε μου  Άρη, στις  13 Δεκεμβρίου  2014  στις  11.45 το κείμενό σου  είχε  189  προβολές  . Πολύ  λίγα  για έναν  δημοσιογράφο  του δικού σου  διαμετρήματος. Το λέω  και το  εννοώ. Αλλά κάπου αδικείσαι .
Στις 12  Δεκεμβρίου  2014  στις 09.53 η καταγγελία μου  --- εμένα του  μικρού  και ασήμαντου  είλωτα  ρεπόρτερ  ---  εναντίον της  Μαρίας  Αντωνιέτας  --- κατά κόσμον  Αντωνιάδου ---  είχε 401  προβολές . Άνιση  η σύγκριση . Δεν σε ταυτίζω  --- ειδικώς  εσένα ---  με τους υπερασπιστές  της νεκρόφιλης  εκδήλωσης  --- με τελετάρχη  τον Παπούλια  ---  για τα 100 χρόνια  της ΕΣΗΕΑ . Ομως μη με ταυτίζεις  και εσυ με τον Φαήλο  Κρανιδιώτη . Το  αντίθετο είπα ΄. Διαφωνώ  μαζί του . Δεν το κατάλαβες΄?
Εγώ  αγαπητέ μου Άρη δεν  ασχολήθηκα μαζί  σου .Εσυ  γιατί ασχολείσαι  μαζί μου? 
Αν κάποιος  έπρεπε  να απαντήσει  στην καταγγελία μου  αυτή ήταν η  φίλη μου  η Φανή η Πετραλιά  - Μορφωτικό  Ιδρυμα - Και ο Δημήτρης  Τρίμης  - πρώην πρόεδρος  της ΕΣΗΕΑ  - που απο τη μια  < έχει  βάλει την υπογραφή του  > ώς πλειοψηφία στην εκδήλωση και από την άλλη  καταγγέλει  -  ώς  < Συσπείρωση> τη φιέστα . Αυτοί προτίμησαν  σεμνά  να σιωπήσουν.
Εσύ τί ζόρι  τράβαγες να σπεύσεις να υπερασπιστείς μια θνησιγενή  εκδήλωση? Πράγμα που  κατάφωρα  σε αδικεί . Θα εκτιμήσω  πάρα πολύ  άν δεν  μου απαντήσεις . Είναι και αυτή  μια μέθοδος να προχωρήσουμε παρακάτω  χωρίς  ρεβανσισμούς για το παρελθόν. Αυτό εγώ θα το τηρήσω .
Εν παρόδω΄.  Μου άρεσε  πολύ το κείμενό σου για - εναντίον - του Ρουβά.
Και ελπίζω  να  σε δώ  στην αντι-εκδήλωση της Κυριακής  στις 12.00 στο <πεζοδρόμιο> της ΕΣΗΕΑ . Είμαι  σίγουρος πως θα σε δώ γιατί ξέρω πως είσαι  <από  καλή πάστα> 
Γιώργος  Φιλιππάκης  Μέλος Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ  ΑΘΉΝΑ 13-12-14
 
 
ΑΝΑΠΟΔΑ