Ιαν. 29, 2015

Σχεδιο επαναλειτουργιας της ΕΡΤ

Τριανταφυλλίδης: Η ΕΡΤ επιστρέφει με 27 ραδιόφωνα, 5 κανάλια και όλους τους εργαζόμενους

  Την ύπαρξη σχεδίου για την πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που έκλεισε, με το σύνολο των εργαζομένων, ανακοίνωσε από το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον και μέχρι προτινος δημοσιογράφος της ΕΤ3, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, από κοινού με τις νεοεκλεγείσες επίσης πρώην δημοσιογράφους, Αγλαΐα Κυρίτση και Αννέτα Καββαδία
«Έχουμε ήδη επεξεργαστεί σχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Μια ΕΡΤ μακριά από παθογένιες του παρελθόντος, που θα υπηρετεί και θα κρίνεται από τους πολίτες. Η ΕΡΤ της επόμενης μέρας θα πρέπει να επιστρέψει σε όλες τις παραγωγικές δομές της 11ης Ιουνίου (27 ραδιόφωνα και πέντε τηλεοπτικά δίκτυα).
Παράλληλα προβλέπεται η επιστροφή όλων των εργαζομένων, καθώς η ηθική της αριστεράς δεν επιτρέπει την εκδικητικότητα της δεξιάς.
Με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις όπως πριν, αλλά και δουλειά με εσωτερική αξιολόγηση, για να αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα (αργομισθίες, αργοσχολίες).
Κάθε μονάδα θα βάζει το σχέδιο της, θα το ελέγχει, θα αξιολογεί την υλοποίηση. Και όλα αυτά θα γίνονται μέσα στο πλάισιο της γενικής συνέλευσης, με προϊστάμενους που θα είναι εκλεγμένοι.
Το σχέδιο αυτό το έχουμε επεξεργαστεί με τους συναδέλφους στο ραδιόφωνο (της ΕΡΤ3) και έχουν γίνει ανάλογες κινήσεις και στην Αθήνα.»
πηγη##radiofono.gr
 
ΑΝΑΠΟΔΑ