Φεβ. 4, 2015

Παραιτηση του ταμια του ΕΔΟΕΑΠ Γ.Χριστοπουλου

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΜΙΑ ΕΔΟΕΑΠ 
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 7/4-2-2015

Κύριοι Συνάδελφοι
Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 που κατέθεσα το προσχέδιο του προϋπολογισμού, είχα επισημάνει ότι τα χρήματα του ΕΔΟΕΑΠ τελειώνουν το Φεβρουάριο και ως εκ τούτου αδυνατώ να συντάξω «κανονικό» προϋπολογισμό, χωρίς να αποφασίσει το παρόν Δ.Σ. πως θα χρηματοδοτήσει τα ελλείμματα του προϋπολογισμού.
Δυστυχώς, το πρόβλημα εμφανίσθηκε και είναι άμεσο. Μερικοί συνάδελφοι του Δ.Σ. αρνούνται να δουν το ταμειακό πρόβλημα του Οργανισμού και εν όψει των επερχόμενων εκλογών, για να γίνουν αρεστοί, εισηγούνται να δοθούν τα εφάπαξ με ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
Εισηγήθηκα να καθυστερήσει η πληρωμή των εφάπαξ για 2 μήνες, ώστε να αφήσουμε ένα Ταμείο μετρητών στο επόμενο ΔΣ, κ ένα μικρό χρόνο ανάσας, για να σκεφθεί και μετά από τη ζύμωση που θα έχει γίνει στη Γενική Συνέλευση, να βρει πιο ψύχραιμους τρόπους για άντληση μετρητών.
Εγώ επειδή αρνούμαι να κοροϊδεύω τους συναδέλφους μοιράζοντας τους ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, δια να διευκολύνω το ΔΣ, παραιτούμαι από τη θέση του Ταμία και παραμένω απλό μέλος του Δ.Σ..
Και ως συνήθως, θα τελειώσω με μία ποιητική φράση! Από το πρωί της 26ης Ιανουαρίου, όλοι γράφουν ποιήματα και κανείς δεν πενθεί τα αηδόνια…
Με άλλα λόγια, όλοι ξαφνικά έγιναν ΣΥΡΙΖΑ και όλοι θέλουν να γίνουν Πρόεδροι του ΕΔΟΕΑΠ.

πηγη##Απο αναρτηση Ν.Καρουτζου

ΑΝΑΠΟΔΑ