Μαϊ. 22, 2015

Συμπληρωματικα στοιχεια για τα "ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ" απο την Νανα Νταουντακη

Ευχαριστουμε την συναδελφο και μελος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ , Νανα Νταουντακη για τα συμπηρωματικα στοιχεια και τις διευκρινησεις της σχετικα με το αρθρο μας..

"ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ " απο την ΕΣΗΕΑ 

Η μη αναφορα στο ονομα της εγινε απο παραδρομη μας και οχι απο προθεση , αλλωστε ειμαστε υπερμαχοι των ονοματων σε οτι γραφουμε .

 

Η διευκρινηση της δυναμικης και αγωνιστριας  συναδελφου Νανας Νταουντακη " ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

Συνήθως αναφέρετε το όνομα του μέλους του ΔΣ (ΕΣΗΕΑ ή ΕΔΟΕΑΠ). Μάλλον εδώ σας διέφυγε.

Αλλά επειδή αυτό το "κρούσμα" είναι ένα - απο τα πολλά- που ανέφερα εγώ, θέλω να προσθέσω ένα δύο στοιχεία.

Το "δάνειο" αυτό δόθηκε όταν απορρίφθηκε αίτημα δύο συναδέλφων να τους καλύψει η ΕΣΗΕΑ δαπάνες μίας υποτροφίας που... δεν είχε εγκρίνει, ύψους 10.000 ευρώ εκάστη.

Ως αντιπρόεδρος, τότε, και η μόνη που είχα απομείνει καλοκαίρι εδώ, είχα καταστήσει σαφές και στους διοργανωτές αλλά και στους συναδέλφους ότι δεν είναι δυνατό να δοθούν- και μάλιστα σε εποχές κρίσης- 20.000 ευρώ σε δύο συναδέλφους όταν τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να μοιραστούν σε.. 70 άνεργους!!

Οι συνάδελφοι πήραν τις υποτροφίες με δική τους ευθύνη , αλλά στη συνέχεια ζήτησαν τα χρήματα αυτά ως.. δάνειο που θα επέστρεφαν σε συγκεκριμένο χρόνο. Το πήραν με απόφαση "κατά πλειοψηφία"αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ τα χρήματα .

Μέ κάποια ρύθμιση που έγινε (πρόταση Δ. Κοτταρίδη) εγκρίθηκε (πάλι κατά πλειοψηφία!! και παρά τίς διαφωνίες) να πληρώνουν 50 ευρώ το μήνα, δηλαδή να αποπληρώσουν μετά...16 χρόνια.

Λίγο αργότερα ότι το χαριστικό δάνειο "ξεπληρώθηκε" με υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της κ. Αντωνιάδου. Τυχαίο θα είναι...

ΑΝΑΠΟΔΑ