Ιουν. 9, 2015

Η δηλωση της Α. Γυπακη και η απαντηση της Ε. Ανδριανου

 

Η δηλωση της Αγγελικης Γυπακη
Angeliki Gypaki
4 ώρες · 
Για το... ενδιαφέρον που επιδεικνύουν κάποιοι "καλοί" συνάδελφοι για την επαγγελματική μου υπόσταση και που... τυγχάνει είναι συνυποψήφιοι μου στο Α' πειθαρχικό, να τους ενημερώσω ότι πριν διεκδικήσουν την ψήφο δημοσιογράφων καλά θα κάνουν να αποδείξουν ότι είναι ουσία δημοσιογράφοι και όχι κοινοί συκοφάντες. Να αποδείξουν δηλαδή ότι ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ αντί να αναλώνονται σε ψεύδη και συκοφαντίες.
Ήμουν είμαι και θα είμαι δημοσιογράφος ουσία και τύποις από όποιο πόστο και να υπηρετώ.Η δουλειά μου είναι μία και μοναδική ,ομοίως και ο μισθός μου. Φανερή και ...ξάστερη όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. 
Αυτά για την ώρα κα Ελένη Ανδριανού, Κώστα Κορέλλη και όποιος άλλος πιστεύει ότι αν χτυπήσει με ψεύδη τους πρωτεύσαντες θα εδραιώσει την δική του υπόσταση στο χώρο…

Η απαντηση μου

Επειδή η κα Γυπάκη, «πρωτεύσασα » στην τρίτη θέση, με δημόσια δήλωσή της κάνει λόγο για συκοφαντίες, περιορίζομαι στα εξής: Η έγκλησή μου στηρίζεται σε συγκεκριμένα δημόσια έγγραφα που επικαλούμαι. Ως υποψήφιο μέλος του Πειθαρχικού θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να μάθει ότι τις αντιρρήσεις της θα τις προβάλει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο όταν κληθεί σε απολογία, όπως ισχύει για όλους τους συναδέλφους, και όχι με δημόσιες ύβρεις, απειλές και ξεκατινιάσματα.

πηγη## Απο το προφιλ της Ε. Ανδριανου

ΑΝΑΠΟΔΑ