Ιουν. 16, 2015

Ματαιωθηκε η .... πρωτη ....της κυριας Α.Γυπακη

                

 Προφασιζόμενη ασθένεια η Αγγελική Γυπάκη ματαίωσε τη σημερινή συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού, όπου θα έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά τις εκλογές ως πρόεδρος του Συμβουλίου.

  Δεν παρέλειψε όμως να κάνει τις αναγκαίες επαφές  για το πλαίσιο που θα κινηθεί και ξεκίνησε από τον πρωταγωνιστή του διασυρμού και της λάσπης κατά των συνυποψηφίων της Νίκο Καρούτζο. Έτσι χθες  ήταν κλεισμένη μαζί του στο γραφείο του στον ΕΔΟΕΑΠ, για να πάρει γραμμή πλεύσης.

   Τώρα που τελείωσε η φανφάρα, η Γυπάκη συνειδητοποιεί το τι την περιμένει, καθώς είναι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε.

Έτσι το αντάλλαγμα που της έδωσε η Αντωνιάδου για να προδώσει την παράταξή της και να προσχωρήσει στην ίδια φαίνεται να είναι πραγματική χειροβομβίδα., που θα σκάσει στα χέρια της.

   Μετά την πανωλεθρία της Αντωνιάδου στην επίθεση για υποταγή του Πειθαρχικού, το κλίμα είναι ζοφερό για την Γυπάκη. 

Τα άλλα τέσσερα μέλη του Συμβουλίου δεν ελέγχονται από την Παπαδιά, ενώ πολλοί τα έχουν πάρει στο κρανίο για τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον τους .

 

ΥΓ.

Συμφωνα με πληροφοριες η κυρια Γυπακη θελει να αλλαξει την ημερα συνεδριασης του Πειθαρχικου , επειδη κάθε Τριτη που συνεδριαζει το Πειθαρχικο της ΕΣΗΕΑ , συνεδριαζει και το Δ.Σ. και δεν θα βρισκει θεση να παρκαρει το αμαξι της.

 

 

Αναποδος