Ιουν. 26, 2015

Πειθαρχικη διωξη για την Ευα Νικολαιδου

                      

    Μετά το σάλο που προκάλεσε στην ΕΡΤ με τις ασυγκράτητες ρατσιστικές  και προσβλητικές αναφορές της  για τους εργαζόμενους και την επίκληση ιατρικών δεδομένων (εδώ προσλαμβάνονται γκέϊ και αδελφές και άτομα με έϊτζ, ειχε αναφερθει σχετικα ο αναποδος στις 30 Μαιου) η κα Εύα Νικολαίδου, καλείται τώρα να λογοδοτήσει στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

   Τα επεισόδια που προκάλεσε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής,  η γνωστή  «θεραπαινίδα του πολιτισμού» ξεσήκωσαν ομαδικές διαμαρτυρίες, ενώ έγινε καταγγελία εναντίον της στο Πειθαρχικό αλλά και στην Διοίκηση της ΕΡΤ. ΄Ετσι ασκήθηκε ομόφωνα πειθαρχική δίωξη εναντίον της, για παραβάσεις διατάξεων του Καταστατικού και του Κώδικα Δεοντολογίας.

   Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κα Νικολαϊδου είχε προκριθεί από την    Μαρία Αντωνιάδου ως ιδιαίτερα κατάλληλη να γίνει μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, για να δικάζει τα μέλη της  ΕΣΗΕΑ που δεν τηρούσαν την δεοντολογία, ενώ η κα Εύα 

 την ακολουθούσε κατά γράμμα ως ιερό Ευαγγέλιο…!!

  Όμως το δημοσιογραφικό σώμα, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα,  αποδοκίμασε απόλυτα τις προκλητικές υποδείξεις της  Παπαδιάς και η  εκλεκτή της Εύα Νικολαίδου, παρά τις κινητοποιήσεις, μαυρίστηκε στις εκλογές και ήρθε τελευταία και καταϊδρωμένη.

Αναποδος