Ιουλ. 10, 2015

Τεραστια η οργη του κοσμου για τη δημοσιογραφικη Προπαγανδα

 

 Ολόκληρος τόμος καταγγελιών έχει φθάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ γτα το όργιο της δημοσιογραφικής προπαγάνδας κατά την προεκλογική περίοδο. Το υλικό αυτό διαβιβάστηκε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικπό Συμβούλιο , που είχε σήμερα, για το θέμα, έκτακτη συνεδρίαση. Οι καταγγελίες θα ταξινομηθούν και θα εξεταστούν την επόμενη Τρίτη και αφορούν κυρίως πρόσωπα για τα οποία κινήθηκε ήδη η πειθαρχική διαδικασία.

  Πάντως σήμερα, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εναντίον του γνωστού αρθρογράφου Γιώργου Δελαστίκ . που χρησιμοποίησε απαξιωτικό χαρακτηρισμό για τους υποστηρικτές του Ναι το βράδυ της Κυριακής, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

  Στο μεταξύ με απειλές αντιδρούν  οι άνθρωποι του Σκάι και όχι μόνο

για τις διώξεις που ασκήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι τάχα πλήττεται η ελευθεροτυπία, την οποία προφανώς ταυτίζουν με την ασύδοτη προπαγάνδα.

   Από την άλλη πλευρά, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την πειθαρχική παρέμβαση ως προς την απαράδεκτη συμπεριφορά δημοσιογράφων κατά την προεκλογική περίοδο.Χωρίς όριο και φραγμό.

Αναποδος