Οκτ. 2, 2015

<<ΕΞΩΔΙΚΟ >> του ΕΔΟΕΑΠ για το << πουλησε >> αντι για <<ρευστοποιησε !!!

Αναποδος

Δεν πούλησε ομόλογα, λέει ο ΕΔΟΕΑΠ με εξώδικο, “ρευστοποίησε”!

Σήμερα το πρωί έλαβα μέσω δικαστικού κλητήρα το εξώδικο της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με το οποίο προειδοποιεί το blog μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ για την πώληση των κερδοφόρων ομολόγων του ταμείου. Αναρτούμε ευχαρίστως το εξώδικο της διοίκησης, ξεπερνώντας το θέμα ότι μπορεί ο στόχος του να είναι ο εκφοβισμός. Γιατί διαβάζοντας το, γεννιέται η απορία πως είναι δυνατόν να ζητούν δημοσιογράφοι και άνθρωποι των Μέσων (διοικητικοί) από έναν δημοσιογράφο να μην έχει άποψη!

Χαιρόμαστε επίσης με την εξώδικη δήλωση ότι έχει τελικά περιουσιακά στοιχεία το ταμείο μας. Θα χαρούμε περισσότερο αν μάθουμε την τιμή πώλησης “ρευστοποίησης” των δυο ομόλογων, αν ισχύει η πληροφορία για ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ κι αν αυτό το ποσό καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού, όπως δηλώνεται εξωδίκως.

Και ακόμη θα χαρούμε πολύ αν μάθουμε στη γενική συνέλευση στις 13 Οκτωβρίου ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο της διοίκησης για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Η πώληση, συγγνώμη, η ρευστοποίηση και των άλλων περιουσιακών στοιχείων του; Ο δανεισμός; Η ένταξη του στον ΕΟΠΥΥ;

AΝΑΠΟΔΑ