Απρ. 13, 2016

Ο Ρωμαιος ... εκπροσωπος !!! του Καραντινου

 

  Τελικά η απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ που τάραξε τα νερά  στα διάφορα μεγαλοκάναλα όπου εγκαταβιούν πολλοί αστέρες της «ενημέρωσης», έδωσε την ευκαιρία να εμφανιστούν και διάφοροι ξεχασμένοι, όπως ο άλλοτε δημοσιογράφος

Γιώργος Ρωμαίος ,υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του ΔΟΛ.

   Αυτός λοιπόν δήλωσε, ότι αναστέλει την ιδιότητά του σαν μέλους της ΕΣΗΕΑ (χάνει η Βενετιά βελόνι !!!) μέχρι να ανακληθεί η πειθαρχική απόφαση.

    Όμως  το άλλοτε μεγαλοστέλεχος του Λαμπράκη έκανε και αξιολογήσεις στην απόφαση χωρίς να την διαβάσει, αφού μόλις χθές αναρτήθηκε στο σάϊτ της ΕΣΗΕΑ.

    Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ρωμαίος εμφανίζεται να έχει «μεταφυσική» επικοινωνία με τον μακαρίτη Νίκο Καραντινό και να μεταφέρει τις απόψεις του.

«Και ο Καραντινός θα ήταν εναντίον της απόφασης» δηλώνει ο Ρωμαίος σαν να τον εκπροσωπεί «και η γύφτισα τον άντρα της»….

    Όμως το θέμα δεν είναι αστείο. Ποιος είναι ο Ρωμαίος ώστε να  αυτοπροβάλλεται ως  γνήσιος εκφραστής ενός μεγάλου αγωνιστή, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό στη μνήμη του.

Και με θρασύτητα να  δηλώνει ότι ο Καραντινός θα υποστήριζε τάχα τις φασιστικές δικές του αντιλήψεις, για την αισχρή μονόπλευρη λειτουργία των καναλιών στο δημοψήφισμα .

Ή να τρομοκρατούν τον κόσμο με τάχα τουρκικές εισβολές ή εμφύλιο ,για να του πάρουν την ψήφο.

  Δεν μπορεί το μεγάλο αυτό όνομα της δημοσιογραφίας με τις απαράμιλλες αγωνιστικές περγαμηνές, να το χρησιμοποιεί ο καθένας ως απορρυπαντικό της δικής του πορείας. Έλεος…

 

Μεντα