Ιουν. 19, 2018

Καζο της Παπαδιας στη Σπανοπουλου

 

Ούτε την είδε ούτε την άκουσε. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι η νέα αυτοκράτειρα του ΕΔΟΕΑΠ Μαρία Αντωνιάδου,που κρατά στα χέρια της και την ΕΣΗΕΑ (ελέω ΣΥΡΙΖΑ) φροντίζει να απαλλαγεί από τα βαρίδια, που χρησιμοποίησε στην προεκλογική περίοδο.

Ο λόγος για την εν πολλαίς αμαρτίαις άλλοτε πρόεδρο του επικουρικού οργανισμού, την γνωστή κα Ελένη Σπανοπούλου.

 Έτσι η κα Μαρία, εξέδωσε μεγάλο φιρμάνι απονέμοντας εύσημα και παράσημα σε διάφορους, μη αποφεύγοντας και τις χοντροκομένες κουταμάρες όπως η αναφορά της στον Μπερεδήμα «που δεν κιότεψε» όπως αναφέρει, προφανώς για να του απαλύνει τον πόνο μιας και τον άφησε μετεξεταστέο στις εκλογές.

 Ονόματα επί ονομάτων, από τις αδελφές της μέχρι τις «μεγάλες κυρίες της δημοσιογραφίας Έλενα Ακρίτα, Δήμητρα Γκουντόύνα και Εμμανουέλα Μαθιουδάκη» !!!!!

Η κολακία και το γλύψιμο προς όλες τις κατευθύνσεις, μέχρι αυτογελοιοποίησης.

 Απέφυγε όμως η κυρά Παπαδιά , σαν το διάβολο το λιβάνι, να κάνει αναφορά στην κα Ελενίτσα, που μετείχε στο μαγειρείο για την άλωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Στο γραφείο της στην ΕΣΗΕΑ Αντωνιάδου και Σπανοπούλου έκαναν τα σχέδια για το ξωπέταγμα του Καρούτζου.

Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

 Βέβαια η κυρία Μαρία έδωσε και συχωροχάρτι στην Ελενίτσα για τα έργα και τις ημέρες της που χαντάκωσαν το Ταμείο , τα οποία με πάθος κατήγγελε στο παρελθόν.

 Στη συνέχεια η Σπανοπούλου έκανε σημαία την Αντωνιάδου και την ετερόκλητη ομάδα της υποδεικνύοντας  σε όλους να δώσουν την ψήφο τους.

Προκαλώντας την αγανάκτηση πολλών για το θράσος της να υποβαθμίζει την κρίση τους, Γνωστή και η έντονη αντιπαράθεση με την κα Ακρίτα στο f/b.

  Και τώρα η κα Ελένη έμεινε στην απέξω. Περαστικά της….

Αναποδος