Μαϊ. 7, 2019

Διαγραφη Κουντουρη απο τους << ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ >>

 

 

  

 Με αργοπορημένη απόφαση η παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

διέγραψε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπύρο Κουντούρη , που με τα πολλά καμώματά του προκάλεσε γενική αγανάκτηση. Είναι ένας απ αυτούς που ψήφισαν να  αυξηθεί (!!!) το ωράριο των δημοσιογράφων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από 6 σε 7 ώρες ημερησίως, χωρίς καμιά μισθολογική αντιπαροχή. Ήταν το σχέδιο της ετερόκλητης συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ (Καπάκος)-Νέας Δημοκρατίας (Αντωνιάδου), κατά τα κυβερντητικά κελεύσματα.

Οι «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» με ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν την απόφαση αυτή και τη στάση Κουντούρη, τονίζοντας ότι επιχειρείται η μετατροπή των δημοσιογράφων σε δημόσιους υπαλλήλους.

 Όμως ο Κουντούρης, με τα γνωστά νταϊλίκια, γράφοντας στα παλιά παπούτσια του τις αντιδράσεις της παράταξής του τελικά προσδέθηκε στο άρμα της Παπαδιάς η οποία του έδωσε μάλιστα και την θέση του Ά αντιπροέδρου (!!!) παραφουσκώνοντας τα μυαλά (;) του για να τον έχει του χεριού της.

Ο Κουντούρης που καταϊδρωμένος ήρθε έκτος με μόλις 32 ψήφους στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, τελικά μπήκε στο ΔΣ μετά την παραίτηση του Χρήστου Κυρίτση ο οποίος (κακό του κεφαλιού του και όχι μόνο) τον προώθησε, αφού είχε εξασφαλίσει τις παραιτήσεις των άλλων τεσσάρων που προηγούνταν σε ψήφους από τον Κουντούρη.  Και καταντήσαμε να έχουμε τον ανύπαρκτο Κουντούρη….αντιπρόεδρο

 Με όλα αυτά τα αλυσιβερίσια ο κόμπος έφτασε στο χτένι, και οι «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ» προχώρησαν στο ξωπέταγμα του «λιποτάκτη» , όπως αναφέρουν με σχετική ανακοίνωσή τους.

Αναποδος