Οκτ. 31, 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ .... Η ΓΣΕΕ ...... ΑΚΟΥΕΙ ???

 

 

                                           ΠΟΣΠΕΡΤ

                                                                           Αγία Παρασκευή 06 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΓΣΕΕ …….. ΑΚΟΥΕΙ ;»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ πρωτοπόρα στους αγώνες ενάντια στο μαύρο στις ζωές μας που έριξαν οι προηγούμενες φαύλες κυβερνήσεις με τα μνημόνια και την υποταγή τους σ’ αυτά και στους τοκογλύφους δανειστές, ήταν η πρώτη ομοσπονδία που κάλεσε τους εργαζόμενους και τον λαό σε ένα ΟΧΙ της λύτρωσης, σε ένα ΟΧΙ αντί  «κολυμβήθρας του Σιλωάμ» για ότι έχουμε περάσει και τους ανθρώπους που χάσαμε, σε ένα ΟΧΙ που δεν θα έδινε το ελεύθερο στην περαιτέρω φτωχοποίηση και εξόντωση του λαού μας, σε μια υποδούλωση που το μιντιακό κατεστημένο, μαζί με τους κεφαλαιοκράτες και τους «βάρβαρους» ήθελαν να εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα. 

Το περήφανο ΟΧΙ ήταν ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους επιβουλεύονταν την ελευθερία μας, τα ατομικά εργασιακά και συνταγματικά δικαιώματά μας. Ο λαός βροντοφώναξε «ραγιάδες δεν θα γίνουμε ποτέ». 

Με το μαζικό ΟΧΙ ο λαός απαίτησε απ’ την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω από τις προγραμματικές της δηλώσεις, να μην δεχτεί τις πιέσεις των δανειστών, να προστατεύσει τον δημόσιο πλούτο, την κυριαρχία της χώρας και την επιβίωση του λαού. 

Η αξιοπρεπής στάση των Ελλήνων πολιτών που στάθηκε με υπερηφάνεια, με πείσμα και αποφασιστικότητα ενάντια στο όργιο των συστημικών μέσων «ενημέρωσης» και της παραπληροφόρησης αλλά και θεσμικών οργάνων που σήμερα …. εκπροσωπούνται (;) από προεδρεία ξεπερασμένα, υποτελή και προδοτικά, όπως της ΓΣΕΕ κ.α. και τα οποία έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί όπως και οι εντολοδόχοι αρχηγοί τους, αφού απέτυχαν να χειραγωγήσουν την ψήφο των εργατών και της κοινωνίας και να την στοιχίσουν μαζί με τους καναλάρχες και τους εκδότες της διαπλοκής, τον ΣΕΒ, τα ντόπια και διεθνή μονοπώλια. 

Είναι τεράστιες οι συνδικαλιστικές και ηθικές ευθύνες της απούσας από τους κοινωνικούς αγώνες  πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ για τα μνημόνια μέχρι σήμερα αλλά και ο βρώμικος ρόλος τους στο συνταγματικό δικαίωμα του λαού για δημοψήφισμα, που ήθελε το «Ναι» εργαλείο σ’ αυτούς και τα αφεντικά τους για την εξαφάνιση κάθε δικαιώματος των εργαζομένων και τη συνέχιση της «ομερτά» για τους ίδιους και τα ιδιοτελή συμφέροντά τους.  

Εδώ και τώρα ζητάμε την παραίτηση αυτής της καταστροφικής «ομαδούλας» που φοβισμένη και υποδουλωμένη στα θέλω των αγορών, έχει επιλέξει το  στρατόπεδο του «εχθρού», θεωρεί ότι μπορεί να παίζει ακόμα και το ρόλο του καθοδηγητή του συνδικαλιστικού κινήματος. 

Οι εργαζόμενοι και οι κοινωνία μίλησαν. 

Όσο και αν κλείνετε τ’ αυτιά σας, το «ξεκουμπιστείτε από εδώ» θα σας τρυπάει τα τύμπανα. 

Η αξιοπρέπειά σας έχει χαθεί προ πολλού. Ψήγματα ντροπής υπάρχουν ; Παραιτηθείτε τώρα. 

Και άντε μου ……

ΑΝΑΠΟΔΑ