Μαϊ. 16, 2014

Αμέρικαν μπαρ η ΕΣΗΕΑ

Εκλογικό κεντρο του Ν. Κακλαμάνη λειτουργει στην ΕΣΗΕΑ . Επικεφαλής ο στενός συνεργάτης του πρωην Πρόεδρος του 9,84 ( που κουμαντάρει το καφενείο στο ισόγειο του κτιριου και την Πρόεδρο της ένωσης που τους έχει παραχωρισει με ενοίκιο ψυχουλα , τόσο το κυλικείο του 1ου ορόφου όσο και το πεζοδρόμιο της Βουκουρεστίου ,αλλάζοντας με το έτσι θέλω τον κανονισμό και τον χαρακτήρα του μεγαρου.  

Αυτό καταγκελει με ανακοίνωση της η Κινηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων που εκπροσωπείται στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ απο το Δ.Τσαλαπατη.  Η κινηση ζητα να κατατεθούν όλα τα στοιχεια στο ΔΣ της ένωσης και να υπάρξει δικαστική έρευνα για τα οικονομικά του σωματείου και το ταμείακο άνοιγμα .

Σύμφωναμε πληροφορίες ανάδοχος εμφανιζεται μονοπροσωπη εταιρία που ηταν υπο σύσταση όταν ανακοινώθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιευτηκε στην ιστιοσελίδα της ένωσης με έδρα το γιαπι στο εισογειο της Βουκουρεστίου πριν καν το νοικιάσει. Η ίδια εταιρία παρουσιαστικε αμέσως μόλις  αναρτηθηκε η προκήρυξη με ...δήθεν ανταγωνιστή μεζεδοπωλειο που λειτουργει στο δρόμο του Πρωθυπουργού στην Κηφισιά - και πήρε τη δουλειά.                           Με τον Αθήνα 9,84 έχει συνεργαστεί παλαιότερα η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και εξακολουθούν να μησθοδοτουνται στενοί συνεργάτες της που όταν δεν δουλεύουν στον ΕΔΟΕΑΠ η δεν ασχολούνται με τις δουλιες του Μουρουτη εργάζονται πυρετοδως για την εκλογή του ευεργέτη τους.

Αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη .... Τρεις και τον τσακωσαμε. 

                    Μεντα