Ιουν. 18, 2014

Η ΕΣΗΕΜ Θ … αναγνωριζει τη ΝΕΡΙΤ

Πριν ακομα αποκτησει εργαζομενους η ΝΕΡΙΤ θα εκλεξει εκπροσωπο στο μεικτο συμβουλιο της ΕΣΗΕΜΘ .

Αυτο αποφασισε το ΔΣ της ενωσης , δηλαδη το 5μελες προεδρειο [ Τ. Φωκιανιδης - Β. Κοντογουλιδης - Γ. Βοητσιδης - Α.Ρεπανας - Ρ. Λεπιδου ].

Αυτο καταγγελει η παραταξη Ασυνταχτος Τυπος.

Οπως διαβαζουμε οι συνδικαλιστες που αποχωρισαν απο τη συνεδριαση , αναφερονται και σε μαυρο στη φωνη των εργαζομενων της ΕΡΤ3 απο το προεδριο της ΕΣΗΕΜΘ.

Η νεα δοιηκηση της ΕΣΗΕΜΘ συμφωνα με την ανακοινωση ,φιμωνει τη φωνη των εργαζομενων της Ελευθερης Αυτοδιαχειριζομενης ΕΡΤ3 αρνουμενη πεισματικα να αναρτησει στον ιστοτοπο της ενωσης το ομοφωνο κειμενο- προταση της ΓΣ των εργαζομενων στην ΕΡΤ3  για το [ ποια ΕΡΤ θελουμε ] . 

Η διαφωνια με το περιεχομενο του κειμενου προβληματισμου των εργαζομενων της ΕΡΤ3 κορυφωθηκε στο θεμα της προτασης για εκλογη του νεου γενικου διευθυντη [ οταν επαναλειτουργησει η ΕΡΤ ] απο τη ΓΣ των εργαζομενων.

Οταν τα τρια μελη του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ απο το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ επιχειρισαν να πεισουν το ΓΓ της ενωσης οτι η πλειοψηφια του ΔΣ οχι μονο δεν θα επρεπε να αντιδρα , αλλα να εκδηλωσει την ικανοποιηση της για την πρωτοβουλια των συναδελφων να επεξεργαστουν και να συναποφασισουν τη μορφη που θα πρεπει να εχει η αυριανη ΕΡΤ , δυστυχως επεσαν σε τοιχο αδιαλαξιας και ψυχικης εκρηξης.

Οι τρεις συναδελφοι του ΜΕΤΩΠΟΥ αποχωρισαν σε ενδειξη διαμαρτυριας απο τη συνεδριαση καταγγελωντας το [ ποδαρικο] που ουσιαστικα εκανε με το [ πολυ ακρα δεξι] η νεα [ αλλα παλια ] δοιηκηση της ΕΣΗΕΜΘ.

Να ελπισουμε οτι το κακο αυτο παραδειγμα δεν θα ακολουθησει και η δικη μας ΕΣΗΕΑ με μια αλλη πλειοψηφια Αντωνιαδου [ τρεις] Κυριτσης [δυο].

    Μεντα