Απρ. 6, 2015

Αιγαλεω - και παλι Αριστερα ….. Αλλα…..

  Το Αιγάλεω μετά από χρόνια    ανέδειξε αριστερό Δήμαρχο. Ο Μπίρπας , υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε γρήγορα το αληθινό πρόσωπο μιας κατ΄επίφαση και μόνο αριστερής Δημαρχίας.
 Ενώ τα αστικά κέντρα στενάζουν από έλλειψη ελεύθερων δημοσίων χώρων , ο ανωτέρω αποφάσισε να τσιμεντωποιήση τμήμα του Μπαρουτάδικου άλσους προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί παιδικός σταθμός, παρά το γεγονός ότι υπάρχαν εναλλακτικά  και άλλοι προτεινόμενοι χώροι . Μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου οι μπουλντόζες σταμάτησαν προς το παρόν  και μόνο.
 Ο "αριστερός" κατά τα άλλα Δήμαρχος όμως ξαναχτυπά. Υπάρχει δικαστική εφετειακή απόφαση η οποία δικαιώνει τους σχολικούς φύλακες οι οποίοι διεκδίκησαν δεδουλευμένα (διαφορά με το βασικό ισχύοντα τότε  μισθό, αργίες, νυχτερινά, δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων ,επίδομα αδείας) .Στις 15/1 ,προεκλογικά, είχε συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες όπου τους διαβεβαίωνε ότι θα τα εισπράξουν , αρκει να μην προέκυπταν νομικά κωλλύματα. Σε 20 ημέρες υποτίθεται ότι θα έδινε οριστική απάντηση .΄Εκτοτε , ούτε φωνή ούτε ακρόαση παρά τις επανηλλειμένες οχλήσεις του αρμόδιου δικηγόρου! Την Πέμπτη 26  Μαρτίου θετουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Τι θα κάνετε κε Δήμαρχε; Θα πληρώσετε ή θα χρησιμοποιήσετε τις γνωστές πολιτικάντικες τρίπλες σας;

Εκτωρας