Εκτός οριων

Νοε. 23, 2014

Και ενώ ο ανεκδιήγητος εκδότης έκλεισε την Ελευθεροτυπία, εσείς κυρία Μαίρη Αντωνιάδου, πρόεδρε της ΕΣΗΕΑ, τι ακριβώς πράττετε;;;
Μήπως ετοιμάζετε κούτες της εκκλησίας με όσπρια για τους συναδέλφους, που δοκιμάζονται και αυτοί σκληρά από χτες;

πηγη## απο το προφιλ της συναδελφου Ποπης Χριστοδουλιδου μελους του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και Προεδρου του ΤΥΠ.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Μαϊ. 18, 2014

Απο τους συντροφους   Ηλιος - Σεληνη .   

Κοιτά να δεις που μου βγαίνουν οι καναπεδατοι να μιλήσουν για συνενοχή, να μιλήσουν για συνενοχή στους φιλους μας που ειναι στο δρομο 30 χρόνια , με ανακρίσεις , με αποκλεισμούς , ξύπνησαν ε όλοι που συμμετείχαν τοσα χρόνια στη σαπιλα του συστηματος γιατί τους κοψανε την καλοπέραση. Κάντε οτι θέλετε, η ευθύνη είναι προσωπική του κάθε ενος , αλλά μη μας κουνά τε και το δάκτυλο περί συνενοχής, γιατί σας έχει μπει εκεί που ξέρετε και η υπαιτιότητα όλη δική σας, του κάθε ενα ξεχωριστά, η μετατόπιση ευθυνών ΤΕΡΜΑ .                                                                

                            Ηλιος     Σεληνη

 

 

Μαϊ. 12, 2014

Θες να γινεις ρεπορτερ ? θες να δεις τα γραπτα σου εδω ? Θες να μας πεις οτι σημαντικο μαθαινεις και δεν το γρφουν οι αλλοι ? Εμεις ειμαστε εδω να σου δωσουμε αυτη τη δυνατοτητα

.Εδω θα ανεβαζουμε και αναρτήσεις απο κοινωνικα δυκτια που ξεχωρίζουν , αναρτήσεις που οι συντάκτες έχουν το θάρρος να πουν τα πράγματα με το όνομα τους.

Μια νεα σελιδα που μπορείτε να γράφετε ελεύθερα την άποψη σας , να κάνετε ρεπορτάζ , και να μας λέτε τα σημαντικά νέα απ όλη την Ελλάδα ....αυτά που τα αλλά μέσα απ αξιώνουν η κρύβουν για ευνόητους λόγους.  

Περιμενουμε να μας τα στείλετε με mail .Ελπίζουμε χωρίς να βριζετε η να ειρωνευεστε. Θα ήθελα να παρακαλεσω οι απόψεις να είναι στο κλιμα και το ύφος του σάιτ γιατι δεν λογοκρινουμε τίποτα. Τα ρεπορτάζ είναι ελεύθερα .

 Το mail μας είναι:  anapodos.anapodos@gmail.com