Μαρ. 30, 2016

Πρωτοφανης κινητοποιηση φιλοζωων για το φονο κουταβιου

 

 

Φτάνοντας στην οικοδομή του κατηγορουμένου, οι αγανακτισμένοι φιλόζωοι φώναξαν συνθήματα, ενώ αποδοκίμασαν και τους ενοίκους της οικοδομής, καθώς όπως υποστηρίζουν ήξεραν τι συνέβαινε και δε μιλούσαν. Ήρθαν μάλιστα στα χέρια με ένοικο της οικοδομής ο οποίος αντέδρασε για την κινητοποίηση, με αποτέλεσμα να υπάρξει παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία αυτή τη στιγμή φυλάει το χώρο γύρω από την οικοδομή για να αποτραπεί νέο επεισόδιο.

 

 

Κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης, «Τα ζώα έχουν ψυχή, βάλτε τους φονιάδες φυλακή»

 

 

 

 

Η δίκη του 39χρονου δράστη είχε οριστεί για σήμερα στις 12.00 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, ενώ ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Από νωρίς περισσότερα από 200 άτομα βρέθηκαν στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, έχοντας μάλιστα έρθει από διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας, όπως την Κατερίνη και το Βόλο.

Το ενδιαφέρον ήταν πραγματικά τεράστιο, γεγονός που αποδεικνύει και η κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου την ώρα που πολλοί φιλόζωοι έμειναν εκτός, καθώς ο χώρος διεξαγωγής της δίκης αποδείχθηκε μικρός.

Στο άκουσμα της απόφασης για αναβολή της δίκης, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες.

πηγη##Press 724

ΑΝΑΠΟΔΑ