Ιαν. 3, 2015

Τι ετοιμαζουν στη....... νεα ΝΕΡΙΤ

ΧΑΡΙΖΟΥΝ το Μουντιαλ

16 Μαι. 2014

Μπορεί η ΝΕΡΙΤ να έχει ξεκινήσει εδώ και λιγες μέρες την πορεία της και να μην έχει στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό καθώς εκκρεμούν ακόμα οι διαγωνισμοί , κάποια στελέχη όμως δουλεύουν πυρετωδώς.
Σύμφωνα με το σχεδιασμο είναι προγραμματισμένες 8 εκπομπές προ μουντιάλ , 4 με παρουσιαστές - το δίδυμο Καρπετοπουλου - Πανούτσου και 4 με παρουσιαστή το Χ. Σωτηρακοπουλο.
Για την περιγραφή των αγώνων της Εθνικής επιστρατεύεται ο συνταξιούχος Α. Σπυρόπουλος αλλά και ο Α.Θεοφυλοπουλος.
Να δουμε λίγο ποιοι είναι αυτοι ....
Ο Καρπετοπουλος και ο Πανούτσος άνθρωποι του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη διαγραμμενοι δυο φορες απο την ΕΣΗΕΑ .
Ο Χ. Σωτηρακόπουλος εκλεκτό τέκνο του Βαρδή και της Μ. Βαρδινογιάννη διαφήμιζε και διαφημίζει ακόμα το στοίχημα απο το οποίο στο παρελθόν όλως τυχαίως έχει κερδίσει εκατοντάδες ευρώ.
Φυσικά διαγραμμενος απο την ΕΣΗΕΑ και αυτός.
Ο Α. Σπυρόπουλος γνωστός για τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ και ο Α. Θεοφυλοπουλος , πασίγνωστος για τις καλες σχέσεις που διατηρούσε με όλες τις εξουσίες.
Αλλά το μεγαλο σκάνδαλο είναι αλλου .
Η ΝΕΡΙΤ θα προσφέρει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα για την καλυψη του παγκοσμιου προταθληματος ποδοσφαίρου και στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ.
Με πρόφαση τη μείωση του κοστους παραγωγης στη Βραζιλία θα σταλούν δημοσιογράφοι που θα ενημερώνουν και τα δυο κανάλια και η ΝΕΡΙΤ σε αντάλλαγμα θα προσφέρει την εικόνα και στον ΟΤΕ που θα μεταδίδει ζωντανά και παράλληλα τους αγώνες.
Μετα απ όλα αυτά και τις καταγγελιες του Προκοπακη η υπόθεση της λειτουργιας της ΝΕΡΙΤ αρχισε πλεον να μπάζει απο παντού .
Ας την κλείσουν όσο είναι καιρός και ας ξανανοίξουν τηνΕΡΤ , την ΕΡΤ της καρδιάς μας που απέδειξε ποσο καλη τηλεοραση και ραδιόφωνο μπορεί να κανει χωρίς τη μπότα της εξουσίας στο κεφάλι της και χωρίς τους ημετερους στις διευθυντικές θέσεις.
Το Προτοδικειο του Ηρακλείου Κρήτης έκανε την αρχή , ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Μεντα