Ιαν. 3, 2015

Ραβδος εν γωνια .....αρα βρεχει

 

Οι εκλογές δεν έλυσαν ποτε κανένα πρόβλημα , αλλά αυτό που συμβαίνει τον τελευταιο καιρό στην καθημαγμενη χώρα μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο .

Δικομματισμός , άθλοιοι πολιτικοί εκβιασμοί , ανύπαρκτες παροχές ένθεν κα κείθεν , και έτσι οδευομεν εν πληρη συγχισει διατελουντες προς τας εκλογάς.  

Τα ΜΜΕ παιζουν βασικά τους δυο μονομάχους ... ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την τσόντα ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ.

Φυσικά κάθε δεοντολογία περί ισης μεταχειρησης  σχηματισμών και κομμάτων έχει παραδώσει το πνεύμα.       Κόμματα όπως το ΕΠΑΜ το ΣΧΕΔΙΟ Β η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν εξαφανιστεί , ενω και αλλά λίγο μεγαλυτερα εμφανίζονται μονο σαν γλάστρες.

Έτσι τα διλημματα είναι τα εξης τρια :  ΝΔ η αποσταθεροποίηση , ΕΛΙΑ η ακυβερνησία, ΣΥΡΙΖΑ η Μέρκελ.  Σε αυτους τους τρεις σπρωχνονται για να μπουν στο κάδρο , ο Θοδωράκης και το δήθεν ανέμελο στυλ του το ξύλινο  ΚΚΕ και ο χαμένος κυρ Φώτης.

Τώρα με τι κριτήρια θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι λυπαμαι που θα το πω , αλλά θα απόφασισουν χωρίς κανένα κριτήριο. Οι πατριώτες θα προτιμησουν την υποδικη Χυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ οι φιλελεύθεροι θα μοιραστούν αναμεσα στη ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ οι πρωην κατέχοντες θα καταλήξουν στην ΕΛΙΑ ενω όσοι πιστεύουν στα θαύματα θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Στο ΚΚΕ θα πάνε φυσικά όσοι πιστεύουν ακόμα οτι ο υπαρκτός σοσιαλισμός εφαρμόστηκε λάθος.  

Ευρωεκλογές λοιπον με βαρύ άρωμα συνθηκών εκλογών και με στρατόπεδα που θυμιζουν αλλες εποχές.Και εμείς που ειχαμε ελπίσει οτι τεσσερα χρόνια αλλεπάλληλων ηλεκτροσόκ θα μας μετέτρεπαν σε αγωνιστές και όχι σε φυτά.

Μεντα