Ιαν. 3, 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ

 

 

Καλά έχουν χασει τελείως τη μπάλα ο Σαμαράς η συνιστώσα του ...ΠΑΣΟΚ και τα σαινια της Αντιτρομοκρατικης (πάγια πρακτικη ).

 

Με νύχια και με δόντια προσπαθουν να πείσουν το λαο πως η 17Ν ειναι παλι ενεργή , δια ΞΗΡΟΥ και πως συνεργαζεται με τους ΠΥΡΗΝΕΣ της ΦΩΤΙΑΣ.

 

Τατσακαλια της αντιτρομοκρατικής ( ασχετοι είναι ) ανακάλυψαν ? Δακτυλικά αποτυπώματα και γεννετικό υλικό στη  βόμβα που βρέθηκε στο φάκελο στο Α.Τ.

 

Μας εχουν για τόσο μαλ@@κες ? Θέλουν να μας πείσουν οτι ο Ξηρός είναι τόσο χαζός που δεν φόρεσε γάντια και δεν πρόσεξε καθόλου όταν ....... κατασκεύασε ......... τη βομβα.

 

Είναι γνωστό οτι ο Ξηρός δεν ασχολείτο με εκρηκτικούς μηχανισμούς στην 17Ν.                                  Αλλα κατ αυτους . στην φυλακη τον εκπαίδευσαν οι ΠΥΡΗΝΕΣ........ εδώ γελαμε !!!!!!  

 

Έχουν μεγάλη φαντασία ..... Τόση ώστε να μας λένε πως και ο Μαζιώτης έλαβε μέρος στη ληστεία της Τράπεζας επειδή ....λένε ... Ο σωματότυπος του ληστή εμοιαζε με του Μαζιωτη !!!                        Να δουμε τι άλλο θα σκεφτούν προκειμενου να μας τρομοκρατήσουν για αλλη μια φορά και να μας πείσουν οτι αυτοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. 

 

Εσεις τους πιστεύετε ?  

 

Ποια είναι η άποψη σας ?  

 

Περιμενω τα σχολια σας    

 

                                    Αναποδος