Ιαν. 6, 2015

Σταματη σετο

 

Αγαπητέ Σταμάτη ( Μαλέλη ) ξέρω οτι γραφείς στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τη δεοντολογία , αλλά εκείνο που με τίποτα δεν μπορείς να αγνοησεις είναι η θεαματικοτητα.

Δεν ξέρω τι εντολές έδωσε ο Αλαφουζος αλλά έτσι όπως πάτε θα ρηξετε το καράβι στην ξερά.       Οπως καλά γνωρίζεις για να μπορεί να παιζει τα παιχνίδια του ενα κανάλι η ενα ραδιόφωνο , πρεπει να έχει πρωτίστως μια στοιχειώδη θεαματικοτητα - ακροαματικοτητα.                                   Ο  Πορτοσαλτε ο Υποφαντης και ο Μπαλής είναι πολύ κραγμενοι.

Ο Μαλής η Κοσιωνη και η Μπουσδούκου είναι πολύ λίγοι.      

Οι Λυριτζής , Οικονόμου και ο Αυτιας δεν μπορούν να κρατήσουν δυο μεσα ενημέρωσης και τη νεοσυριζεα Ακριβοπουλου την εξωπεταξατε στην βραδινη ζώνη του ραδιοφώνου.                             Αδυνατω να φανταστώ πως η Έλλη Στάη μπορεί να σωσει αυτό το ναυαγιο, εκτός αν το γυρίσετε στο ψυχαγωγικό , αλλά πρεπει να ξόδεψε τε λεφτά και εσείς θέλετε πάσει θυσια χαμηλό κοστος.             

Για όλα αυτά Σταμάτη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ίσως σε λίγο να μην σας χρειάζονται.                                   ( λεμε τώρα ) κανε κάτι για να διασφαλισεις τουλαχιστον τα θαλασσοδανεια και τη δημοσιογραφική σχολή σου που παει για φούντο.                                                                                   Να είμαστε παπαγαλακια της ενημέρωσης , λακεδες της εξουσίας αλλά να κρατάμε και λίγο τα προσχήματα , έτσι δεν κανουν όλοι ?

                                                               Μεντα