Μαρ. 1, 2016

Ο Βομβαρδισμος Αγαπης συνεχιζεται

 

Η ετοιμασία της αυριανής αποστολής για την Ειδομένη μόλις ολοκληρώθηκε. 40 εθελόντριες και εθελοντές με μεγάλη αγάπη παρασκεύασαν 5.033 τοστ και έβρασαν 3.180 αυγά για τα προσφυγόπουλα της Ειδομένης.

Επίσης συσκευάστηκαν 400 γάλατα εβαπορέ, 50 κιβώτια κρέμες μωρών, 14 μεγάλες συσκευασίες γάλα σκόνη και μια ποσότητα από ατομικές μερίδες, 2 κιβώτια φάρμακα (παυσίπονα, αντιπυρετικά depon κ.λ.π.), κάποια κιβώτια μπισκότα και σάκοι με παιδικά ρούχα, φρούτα κ.λ.π.

Ευχαριστούμε τους ευλαβείς και φιλότιμους κατοίκους των Νέων Ρόδων και της Ιερισσού, που μάζεψαν υλικά και τα έστειλαν προς παρασκευή στο Ησυχαστήριο, με τη δημοτική σύμβουλο του Δήμου Αριστοτέλη, κα Λένα Παναγιωτοπούλου. Ευχαριστούμε επίσης τους Μεγαλοπαναγιώτες και τους Μεταγγιτσινούς που βοήθησαν και στη συλλογή υλικών και στην παρασκευή τους. Η αποστολή θα φύγει ξημερώματα για την Ειδομένη με τέσσερα άτομα συνοδεία, και έξω από την Ειδομένη θα συνοδευτούν από περιπολικό μέχρι τις δομές.

Η επόμενη αποστολή για την Ειδομένη θα ετοιμασθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και θα αρχίσει στις 5μ.μ. το απόγευμα. Όσοι εθελοντές θέλετε να βοηθήσετε γι’αυτή την αποστολή, μπορείτε  να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στο τηλ. 23720-32134. Επίσης όσοι επιθυμείτε να συνοδεύσετε την αποστολή στην Ειδομένη, μπορείτε πάλι να το δηλώσετε στο ανωτέρω τηλέφωνο.

Τα πράγματα που η αγάπη σας θέλει να στείλει στους πονεμένους αδελφούς μας, μπορείτε να τα φέρετε την Παρασκευή (από το πρωί μέχρι το μεσημέρι). Μόνο το τυρί για τα τοστ, αν σκοπεύετε να φέρετε, παρακαλούμε να το φέρετε την Παρασκευή μεσημέρι, διότι υπάρχει πρόβλημα συντήρησης εάν το φέρετε νωρίτερα, καθώς είναι μεγάλες ποσότητες.

Σας ενημερώνουμε ότι ψωμί τοστ δεν θα χρειασθούμε την Παρασκευή, διότι έχουμε ήδη καλυφθεί.

Μετά την επιστροφή μας από την Ειδομένη, θα σας ενημερώσουμε για τα υπόλοιπα.

Σας ευχαριστούμε

πηγη##vasilinos.wordpress.com

ΑΝΑΠΟΔΑ